skip to Main Content

Reparatieformulier

Heeft u een woningdossier bij homeDNA?Reparatieverzoeken gemeld via het woningdossier kunnen beter en sneller in behandeling worden genomen.
Ga naar woningdossier.homedna.nl en log in.
Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan op het inlogscherm.

Klantgegevens

Gegevens reparatieverzoek

Bijlagen

Afspraak mogelijkheden

Wij komen graag bij u langs voor het reparatieverzoek wanneer u dit het beste uitkomt. Geef uw voorkeur aan. Meerdere opties zijn mogelijk.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag

Dit formulier is voor één reparatieverzoek. Het verzoek dat u hier toevoegt wordt direct naar ons verzonden en zullen wij zo snel mogelijk in behandeling nemen.


Wij helpen u graag!

Wij heten u welkom bij op de Facédo servicepagina. Facédo geeft om haar producten en wij doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een product kapotgaat of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak maakt op garantie en of dat sprake is van aanvullende reparatiewerkzaamheden.

Wij willen u vragen om het bovenstaande reparatieverzoek zo volledig mogelijk in te vullen en te voorzien van foto’s zodat wij uw melding in behandeling kunnen nemen. Hierna zullen wij u benaderen voor het plannen van een afspraak. Voor urgente meldingen vragen wij u ook dit reparatieverzoek in te vullen, hierna kunt u eventueel contact opnemen op telefoonnummer: 088-01.81.302.

.

Onze basistarieven gelden voor bestaande en nieuwe klanten

Ook na de oplevering van een project staat Facédo klaar om u deskundig te begeleiden, service en advies te geven. Facédo hanteert standaardtarieven voor service activiteiten zodat u als klant weet waar u aan toe bent.

Opname- en/ onderzoekskosten

Opname- en onderzoekskosten, inclusief voorrijkosten, worden tegen een standaardtarief van € 150,00 excl. BTW (€ 181,50 incl. BTW) gefactureerd.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, stelt Facédo Service, op uw wens een aanvullende prijsopgave op om de werkzaamheden overzichtelijk in kaart te brengen. Bij een verstrekte opdracht vervallen de voorrijkosten.

Reparatie-/ Herstelkosten #

Vaste kosten Variabel Variabel
Voorrijkosten

€ 75,00 [Excl. 21% BTW]

€ 90,75 [Incl. 21% BTW]

Uurloon* o.b.v. gewerkte manuren

€ 72,50 [Excl. 21% BTW]

€ 87,73 [Incl. 21% BTW]

Materiaalkosten o.b.v. nacalculatie.

Minimaal € 25 [Excl. 21% BTW]

Minimaal € 30,25 [Incl. 21% BTW]

# Indien reparatie of herstel na opname en/of onderzoek wordt uitgevoerd vervallen de voorrijkosten.
*Het uurloon wordt per kwartier berekend en naar boven afgerond. Met een minimum van een half uur.

 

Laat Gevelmatica voor uw projecten werken

vraag offerte aan vraag het een specialist
Back To Top