skip to Main Content

Schubertsingel

Den Bosch

Het voormalige kantoor van Rijkswaterstaat aan de Schubertsingel in Den Bosch heeft een nieuwe functie gekregen: wonen. Het pand, gebouwd in het midden van de jaren zeventig is tot op het betoncasco gestript. Daarna is het gebouw voorzien van nieuwe gevels en nieuwe indeling. De oude betonnen elementen werden vervangen door een transparante gevel met balkons of schuifpuien. Bovenop het pand werden twee extra verdiepingen gebouwd. De gesloten binnenhof is veranderd in een plein voor bewoners.

Opdrachtgever

Van Wijnen Rosmalen

Architect

Houben / Van Mierlo Architecten

Gerelateerde Projecten

Puuur BSH

Amsterdam

Polak Building

Rotterdam

Renovatie Gemeentehuis

Capelle aan den IJssel

State

Amsterdam
error: Inhoud is beschermd.
Back To Top