skip to Main Content

Post 120

Dordrecht

In het centrum van Dordrecht heeft Facédo meegewerkt aan het ombouwen van de massieve telefooncentrale van PPT Post tot een smaakvolle blikvanger. De herontwikkeling betreft 8.390 m² kantoorruimte en commerciële ruimte op de begane grond en verdiepingen. Op de verdiepingen bevinden zich kantoren en woningen. Ook is er een parkeergarage achter het pand. Post120 is een creatieve broedplaats, waar Het Nieuwe Werken, wonen en winkelen op een verantwoorde manier samenkomen. Op de begane grond zijn commerciële ruimten gerealiseerd, waar onder andere een Dirk supermarkt en een Trekpleister gevestigd zijn.

Opdrachtgever

transVORM

Architect

Dam & Partners Architecten

Gerelateerde Projecten

Tuin van Noord

Rotterdam

State

Amsterdam

Woongebouw De Pijp

Amsterdam

Nautique Living

Amsterdam
error: Inhoud is beschermd.
Back To Top