skip to Main Content

Breedband

Arnhem

In Arnhem, aan de noordkant van het centraal station, gaat Facédo aan de slag met de nieuwe kantoorvilla van Breedband. Een combinatie van robuust zwart metselwerk met een (deels gebogen) blank geanodiseerde aluminium vliesgevel. Samen met de overbouwing op de eerste verdieping en de markante halfronde uitkraging op de tweede en derde verdieping, wordt de beperkte kavelafmeting maximaal benut. Een bijzondere locatie aangezien de gevel onderdeel is van de gevelwand langs de nieuwe entreeroute naar het centrum van Arnhem en ook de overgang naar de erachter gelegen 19e eeuwse Burgemeesterwijk en het park Sonsbeek vormt.

Opdrachtgever

Polinder Aannemersbedrijf

Architect

Ruland Architecten

Gerelateerde Projecten

State

Amsterdam

Qualm

Rozenburg

Tuin van Noord

Rotterdam

Kijkduin-Bad

Den Haag
Back To Top