skip to Main Content

Een bedrijf van doeners

Facédo is meer dan een innovatief bedrijf op het gebied van geveltechniek. Wij zijn een bedrijf van doeners. Een jong team met allemaal praktisch ingestelde collega’s. Mouwen opstropen en aan de slag! We zijn ontzettend ambitieus. Ons bedrijf is voortdurend in beweging, op zoek naar kansen en groei. We werken aan de meest prominente gevelbouwprojecten in Nederland en ons plafond is nog lang niet bereikt.

We schakelen sneller dan menig ander bedrijf. Dit komt door de platte organisatiestructuur en het werken in kleinschalige projectteams. In deze teams zijn alle disciplines vertegenwoordigd en onder leiding van een ervaren Projectmanager werkt ieder team hard aan de verschillende projecten. Dat betekent een grote verantwoordelijkheid voor ieder individu; jij bent binnen het projectteam de specialist in jouw vak! Maar dit betekent ook teamwork. Samen maken jullie ieder project tot een succes!

Meer weten over onze organisatiestructuur? Bekijk ons organogram.

Aan de slag bij Facédo?

Dat kan! Wij kunnen niet wachten om nieuwe, slimme en ondernemende collega’s toe te voegen aan ons team. Maar we vragen wel wat van je! We zijn op zoek naar ondernemende doeners. Collega’s met lef, passie en doorzettingsvermogen. Collega’s die initiatief nemen en net even die extra stap zetten.

Wat je daarvoor terug krijgt? Je komt bij ons terecht in een hecht en sociaal team. Goed samenwerken en een prettige sfeer is voor ons ontzettend belangrijk. Daarnaast zijn we een ondernemende club die denkt in oplossingen en kansen. Jij krijgt dan ook alle ruimte om hieraan bij te dragen.

We werken vanuit Velp (bij Arnhem) vanuit ons eigen kantoorpand en bijbehorende distributiehal. In onze kantine schuiven we iedere dag aan voor de gezamelijke lunch welke al voor ons klaar staat. Heb je na de werkdag nog wat energie over? Loop dan even onze sportschool in. En aan het einde van de week sluiten we graag af met onze vrijdagmiddagborrel!

Maar we hebben meer te bieden dan een fantastische werkplek, een goede sfeer en de mogelijkheid om te werken aan toonaangevende gevelbouwprojecten! Bij ons stippel jij zelf jouw carrière pad uit. Laat ons zien wat je kunt en vertel ons wat je wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Heb je vragen over werken bij Facédo? Dan kun je contact met ons opnemen via werken@facedo.nl.

Vacatures

Medewerker Administratie / Teamleider

Er staan 3 mensen tegelijk aan je bureau, via de mail komt de ene na de andere vraag binnen en je bent ook nog niet klaar met de organisatie van het personeelsfeest van volgende week. Bewaar jij het overzicht? En…

Lees meer

Engineer

Als Engineer ben je in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe projecten. Zodra een project binnen is en overgedragen aan het projectteam, ga jij als Engineer meteen aan de slag met het uitwerken van het project. Jij werkt alle details…

Lees meer

Werkvoorbereider

Ben jij een kei in het organiseren en coördineren van materiaal bij grote projecten in de geveltechniek? En zorg jij dat het op de juiste tijd en plaats geleverd kan worden? Dan zijn wij bij Facédo op zoek naar jou!…

Lees meer

Ons team

Danny van Stiphout

Engineer

Mart Janssen

Werkvoorbereider

Frank van den Heuvel

Projectmanager

Remco Stribos

Uitvoerder
Back To Top