Werkvoorbereider

Facédo is een innovatief bedrijf op het gebied van geveltechniek, verzorgt aluminium-, kunststof- en stalen gevelelementen, plaat- en zetwerk, overige aluminium-, stalen- of rvs onder-delen en levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste systeemleveranciers.

Wegens uitbreiding van onze capaciteit zoeken wij enthousiaste kandidaten voor de fulltime functie van:

Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van de materiaalvoorziening, draagt u zorg voor de leveringen van de materialen op de juiste locatie en op de afgesproken tijd en informeert u de Projectmanager en het productiecentrum over de planning van de toelevering van de materialen. Daarnaast onderzoekt u of de benodigde materialen voorradig zijn bij toeleveranciers en stelt u productie-uitbestedingen op i.o.m. de Projectmanager en Directie.

Facédo B.V. biedt u een boeiende functie binnen een succesvol en ambitieus team. Onze onderneming is gebaseerd op een platte organisatiestructuur met een gezonde werkdruk en een uitermate prettige werksfeer.

Wilt u bijdragen aan de groei van Facédo en bent u in het bezit van een MBO+ / HBO bouwkunde diploma of heeft u vergelijkbare ervaring? Beschikt u over kennis van de toe te passen technieken, materialen en werkmethoden en heeft u naast commercieel- en markttechnisch inzicht, ook kostenbesef en uitstekende communicatieve vaardigheden? Bent u zelfstandig, kunt u overweg met Orgadata en het Microsoft Office pakket en heeft u ervaring in deze branche?
Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren, door uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te versturen naar info@facedo.nl t.a.v. afd. Personeelszaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!