Tekenaar

Facédo is een innovatief bedrijf op het gebied van geveltechniek, verzorgt aluminium-, kunststof- en stalen gevelelementen, plaat- en zetwerk, overige aluminium-, stalen- of rvs onder-delen en levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste systeemleveranciers.

Wegens uitbreiding van onze capaciteit zoeken wij enthousiaste kandidaten voor de fulltime functie van:

Tekenaar

Als tekenaar bent u verantwoordelijk voor het uitwerken van de u toegewezen projecten. Overeenkomstig vastgestelde normen maakt u werktekeningen t.b.v. de productie van de kozijnen en aanverwante producten en signaleert u eventuele knelpunten en wijzigingen t.o.v. de basisovereenkomst en deze rapporteren aan de Projectmanager. Daarnaast is er veelvuldig contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Facédo B.V. biedt u een boeiende functie binnen een succesvol en ambitieus team. Onze onderneming in gebaseerd op een platte organisatiestructuur met een gezonde werkdruk en een uitermate prettige werksfeer.

Wilt u bijdragen aan de groei van Facédo en bent u in het bezit van een MBO+ / HBO bouwkunde diploma of heeft u vergelijkbare ervaring? Beschikt u over ruimtelijk inzicht, kennis van de toe te passen materialen en werkmethoden en heeft u naast commercieel- en markttechnisch inzicht, ook kostenbesef en uitstekende communicatieve vaardigheden? Bent u zelfstandig, kunt u overweg met Autocad, Orgadata en het Microsoft Office pakket en heeft u ervaring in deze brance?
Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren, door uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te versturen naar info@facedo.nl t.a.v. afd. Personeelszaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!