Calculator

Facédo is een innovatief bedrijf op het gebied van geveltechniek, verzorgt aluminium-, kunststof- en stalen gevelelementen, plaat- en zetwerk, overige aluminium-, stalen- of rvs onder-delen en levert uitsluitend kwaliteitsproducten van de beste systeemleveranciers.

Wegens uitbreiding van onze capaciteit zoeken wij enthousiaste kandidaten voor de fulltime functie van:

Calculator

Als Calculator bent u verantwoordelijk voor het berekenen en bepalen van de kostprijzen volgens de vastgestelde normen, bewaakt u gemaakte tijdsafspraken en stelt u offertes op welke afgestemd zijn op de wensen van de klant. Daarnaast verzamelt u uitgangspunten, vraagt u offertes op bij toeleveranciers, budgetteert u de in opdracht verkregen projecten en verstrekt u projectinformatie aan de tekenkamer. U draagt zorg voor een correcte administratieve afhandeling en rapporteert aan Hoofd Calculatie.

Facédo B.V. biedt u een boeiende functie binnen een succesvol en ambitieus team. Onze onderneming in gebaseerd op een platte organisatiestructuur met een gezonde werkdruk en een uitermate prettige werksfeer.

Wilt u bijdragen aan de groei van Facédo en bent u in het bezit van een MBO / HBO bouwkunde diploma of heeft u vergelijkbare ervaring? Beschikt u naast kennis van de toe te passen technieken, materialen en werkmethoden, over goede communicatieve uitdrukkingsvaardigheden, een goed kostenbesef en markttechnisch inzicht? Bent u commercieel, werkt u zelfstandig en heeft u een analytisch denkvermogen mbt de interpretatie van bestek en tekeningen en bezit u kennis van de noodzakelijke NEN-normen?
Dan nodigen wij u van harte uit om te reageren, door uw sollicitatiebrief en curriculum vitae te versturen naar info@facedo.nl t.a.v. afd. Personeelszaken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!